EasyRibbons

EasyRibbon, de meest complete oplossing voor het printen van rouwlint, graflint, gelegenheidslinten en sjerpen in een Microsoft Windows omgeving. 

Met het beste lint, de beste software, de beste printer en uiteindelijk ook de beste prijs. 

Geprint wordt op CreativeRibbon, SuperSatin of SuperSatin Neo, al naar gelang er vraag is. 

Op dit moment is het CreativeRibbon verre uit het populairste door de sjieke uitstraling en de zachtheid.

Het printen geschiedt met een Citizen CL-S621 printer, die in eerste instantie is ontworpen als laberprinter maar door aanpassigen in de driver uitermate geschikt is als rouwlinten printer.

Geprint kan worden op CreativeRibbon met een breedte van 40, 75 of 100 mm.  

Het EasyRibbon programma en het KragoArt  lint is ook te gebruiken in combinatie met rouwlintenprinters van DC automatisering,  MobyData, Terra-Data Elsen-Machinery , VPdeco , PIY en Teckna By Fasano. 

Nieuw voor de Europese markt is de mogelijkheid om te printen met de Citizen CL-S6621 tot een breedte van 168 MM in echt zwart, glans goud en zilver op SuperSatin en SuperSatin Neo van KragoArt.  

EasyRibbon adviseert een rouwboeket met 2 rouwlinten, deze linten noemen we slippen. Het ene lint is bedoeld om een boodschap of dankwoord mee te geven aan de overledene. Op het tweede lint de vermelding van wie het rouwboeket afkomstig is. Het formaat van uw rouwstuk bepaald de breedte van het rouwlint. Een rouwlint is verkrijgbaar in 3 breedtes, 100 mm (10 cm) voor de grotere rouwstukken. 75 mm (7,5 cm) voor de middelgrote rouwstukken en bij de andere stukken die kunnen gaan tot een enkele bloem 45 mm (4,5 cm). Een kleiner rouwlint is vanaf een bescheiden afstand al niet meer leesbaar.